Μας εντυπωσίασε η Αναστασία Ιωσηφίδου, με τον τρόπο που απάντησε με δική της ανακοίνωση, στην ανακοίνωση της ΚΑΠ και του Βαγγέλη Παππά, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Δήμος Καβάλας για την δημιουργία home port για κρουαζιερόπλοια που θα φεύγουν από την Καβάλα.  Με ιδιαίτερα ορθά δομημένο γραπτό λόγο, η Αναστασία παραθέτει απλώς στοιχεία, τα οποία ακυρώνουν την παρέμβαση του Βαγγέλη Παππά και αποδεικνύει ότι ο λόγος του για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι απλώς αντιπολιτευτικός χωρίς νόημα.

Ζητάει μάλιστα από τον Βαγγέλη Παππά, να «αφήσει στην άκρη τις αντιπολιτευτικές κορώνες και καθώς είναι ένας άνθρωπος, που ειλικρινά πιστεύω ότι ενδιαφέρεται για την τουριστική ανάπτυξη της Καβάλας και διακατέχεται από το ίδιο πάθος με εμένα προς την επίτευξη του σκοπού αυτού, να συνδράμει στο έργο της διοίκησης για την αξιοποίηση των τουριστικών πεδίων του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και τη δημιουργία νέων και ποιοτικών ξενοδοχειακών κλινών που θα αλλάξουν το τουριστικό μέλλον του τόπου μας».

Μια μόνο πρόταση στο τέλος της ανακοίνωσης της Αναστασίας Ιωσηφίδου, έχει πολιτικό χαρακτήρα, που μόνο όσοι παρακολουθούν στενά τα δημοτικά πράγματα της Καβάλας μπορούν να καταλάβουν τι λέει. Γράφει: «…Άλλως, θα καταστήσει τον εαυτό του και την παράταξή του «ουρά», άλλης δημοτικής παράταξης με εξειδίκευση στα δελτία τύπου! Εκτός βέβαια κι αν αυτός είναι ο τελικός σκοπός!» Αυτή, προφανώς είναι η απάντηση, στην αναφορά που είχε κάνει ο Βαγγέλης Παππάς, και ενόχλησε τη διοίκηση του Δήμου, ότι η Δήμητρα Τσανάκα, παριστάνει την «ουρά» του Βαγγέλη Λαμπάκη (Δημάρχου Αλεξανδρούπολης)!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.