Να επισκευαστούν και οι παλιοί ηλεκτρονικοί πίνακες

1

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Καβάλας, γίνονται εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων στα δημοτικά γυμναστήρια και γήπεδα. Συγκεκριμένα, στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων αντικαταστάθηκαν τα ταμπλό στις μπασκέτες (φωτογραφία), στο κλειστό κολυμβητήριο επισκευάστηκαν τα πλακίδια στην δεξαμενή νερού (πισίνα), στο κλειστό γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» έγινε υγρομόνωση στην στέγη, στα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Χαλκερό και το Πολύστυλο εγκαταστάθηκε καινούργιο ποτιστικό δίκτυο και στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» έγιναν παρεμβάσεις συντήρησης. Σύντομα, θα τοποθετηθεί αθλητικός εξοπλισμός στο πάρκο Φαλήρου και μπασκέτες στο ανακαινισμένο σχολείο του Αγίου Λουκά. Ευελπιστούμε ότι στο πλαίσιο των εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις, θα επισκευαστούν οι παλιοί ηλεκτρονικοί πίνακες στα γυμναστήρια της Καλαμίτσας και των Ποταμουδίων, ώστε να τοποθετηθούν στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων των σχολείων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το γκρέμισμα της κερκιδας για τον Δήμο Καβάλας μεταφράζεται ως “έργα συντήρησης στο Ανθή Καραγιάννη ” . Μήπως κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις κε Δήμαρχε; Από πότε η καταστροφή ενός τμήματος μιας αθλητικής εγκατάστασης θεωρείται έργο συντήρησης; Δεν υπάρχει προηγούμενο στην Ελλάδα να χαλάς την αισθητική ενός σταδίου που θεωρείται από τα ομορφότερα στην Ελλάδα παρά την παλαιότητά του ( έτος κατασκευής 1970). Αντί να το ανακαινισουμε κ να καταστεί ένα σύγχρονο στάδιο,εσείς το γκρεμιζετε για να πάρει άδεια χρήσης από την Περιφέρεια γιατί είναι εύκολη η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο από την συγκεκριμένη κερκίδα. Πόσο αρτηριοσκληρωτικα μυαλά είναι αυτά που νομοθετουν; Με τόση ευκολία κατεδαφιζεις μέρος της κερκιδας χωρίς δεύτερη σκέψη; Δλδ δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάρεις άδεια; Τόσα γήπεδα στην Ελλάδα έχουν κερκίδες μέχρι τον αγωνιστικό χώρο, δεν είδα καμιά κατεδάφιση. Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.