Οι εργασίες ανακατασκευής του «Βερούλειου» δημοτικού γηπέδου Καβάλας συνεχίζονται, αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια. Πριν τελειώσουν και το γήπεδο παραδοθεί προς χρήση στα τρία σωματεία που το χρησιμοποιούσαν ως έδρα, τον Βύρωνα, τον Ηρακλή Ποταμουδίων και την Α.Ε. Καβάλας, προτείνουμε στις διοικήσεις των σωματείων αυτών, να συναντηθούν και να συναποφασίσουν μία προσπάθεια εξεύρεσης χορηγίας, ή χορηγιών, με σκοπό να αντικατασταθεί το παλιό στέγαστρο με τα μεταλλικά στηρίγματα μπροστά, με ένα καινούργιο χωρίς τα στηρίγματα που εμποδίζουν τους θεατές να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση δεν περιλήφθηκε στο έργο της ανακατασκευής, αλλά μπορούν τα ερασιτεχνικά σωματεία να συνεισφέρουν στην υλοποίηση της. Όπως φαίνεται, το γήπεδο θα είναι διαθέσιμο από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Έως τότε, υπάρχει χρόνος για την κατασκευή του καινούργιου στεγάστρου στη μοναδική κερκίδα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.