Σε μερικές οδούς, όπως αυτή στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, οι πινακίδες με την ονομασία τοποθετήθηκαν από την εποχή της μεταπολίτευσης, τουλάχιστον, με αποτέλεσμα να είναι σε κακή κατάσταση. Επειδή οι κάτοικοι, αλλά και οι ξένοι, πρέπει να καθοδηγούνται σωστά μέσα σε μία πόλη, νομίζουμε πως χρειάζεται να αντικατασταθούν οι παλιές πινακίδες με καινούργιες και να καθαριστούν εκείνες που τοποθετήθηκαν σχετικά πρόσφατα. Για να αναβαθμιστεί η εικόνα της πόλης (και μ’ αυτή τη «λεπτομέρεια»).


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάγιο αίτημα που εδώ και χρόνια τίθεται και τίποτα δεν γίνεται….Ειδικά στην αγορά που χρειάζεται εκτός των άλλων και ένδειξη αρίθμησης καθώς οι πολίτες γνωρίζουν τον αριθμό της οδού αλλά όχι πού αυτός βρίσκεται ! Τέλος , θα μπορούσε να τοποθετηθεί και επεξηγηματική πινακίδα της ονομασίας τη οδού ( όπως γίνεται εδώ και χρόνια σε άλλες πόλεις ) Αλλά θα μου πείτε , εδώ δεν κάνουν τα βασικά…αυτό θα κάνουν ;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.