Η αρχή μιας περιόδου, ή το άνοιγμα ενός κύκλου, συνοδεύεται από ελπίδα, προσδοκία και όνειρα. Αυτό ισχύει και για την έναρξη μιας θητείας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το απόγευμα της Πέμπτης 29 Αυγούστου 2019, στο ειδυλλιακό τοπίο του περιβάλλοντα χώρου στο βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, έγινε η τελετή «παράδοσης και παραλαβής» της διοίκησης του Δήμου Καβάλας, με την ορκωμοσία του νέου δημάρχου, Θόδωρου Μουριάδη, των συμβούλων του νέου δημοτικού συμβουλίου και των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ευχόμαστε στον νέο δήμαρχο καλή επιτυχία και να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε, η οποία συνοψίζεται στην τελευταία παράγραφο της ομιλίας του: «Η Καβάλα μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αξιοποιώντας το πολλά υποσχόμενο έμψυχο δυναμικό της και τα προτερήματα που της χαρίζει η γεωγραφική της θέση, θα είναι μία διαφορετική πόλη το 2023». Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Φ.Ν.Θ., κ. Στέφανος και παρακολούθησαν εκπρόσωποι των αρχών, αιρετοί και δημότες. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο, για την εκλογή του προεδρείου και των μελών των επιτροπών (οικονομικής και ποιότητας ζωής).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.