Είμαστε πολύ χαρούμενοι που όπως δήλωσε, ο Νίκος Ξανθόπουλος, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, κι αυτό, γιατί έτσι, τοποθετεί τον εαυτό του, και πάλι υπό δημοσιογραφική κρίση, αφού εμείς μόνο με τα δημόσια πρόσωπα και αυτά που διεκδικούν δημόσιο ρόλο στον τόπο μας, ασχολούμαστε. Δήλωσε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα κάνει εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του. Θα πρέπει όμως να μας πει, στην εκδήλωση αυτή, τι είναι αυτό που άλλαξε από τις προηγούμενες εκλογές, όπου διαπίστωσε ότι δεν έχει τα κότσια να διεκδικήσει τον Δήμο και μπήκε στο ψηφοδέλτιο της Δήμητρας Τσανάκα, για να εκλεγεί, όπου ως δημοτικός σύμβουλος συγκόμισε λίγες περισσότερες ψήφους από 300;;; Αν μας πει ότι τα κατάφερε από τη θέση που τον διόρισε η Δήμητρα Τσανάκα, ως “πετυχημένος” Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, θα πρέπει να μας πει, πόσους καβαλιώτες έβαλε απέναντί του, με την συμπεριφορά του, φτωχούς ανθρώπους που τον παρακαλούσαν να κάνουν μια ρύθμιση για να πληρώσουν τους λογαριασμούς του νερού κι εκείνος τους αντιμετώπιζε ως καρδινάλιος;;; Να μας πει, τι έκανε, όπως είχε υποσχεθεί, με τον Σύλλογο των ιδιοκτητών για την αξιοποίηση της περιοχής, εκείνου του οικοδομικού συμπλέγματος αποθηκών, πίσω από τις Καμάρες, που χρησιμοποιεί, ως ιδιόκτητο πάρκινγκ, το χώρο δίπλα στο μνημείο. Μεγάλη μάχη έδωσε για την ανάπλαση της περιοχής ο τότε Δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης, για να αναπλάσει την περιοχή, αποζημιώνοντας τους ιδιοκτήτες ή ανταλλάσσοντας τις εκτάσεις τους με άλλα οικόπεδα και κύριο εμπόδιο για την ανάπλαση της περιοχής και την ανάδειξη του μνημείου, ήταν ο επίδοξος σήμερα Δήμαρχος Νίκος Ξανθόπουλος. Κι ο Κωστής Σιμιτσής είχε, απ’ όσο θυμόμαστε ενδιαφέρον να αναπλάσει την περιοχή, αλλά δεν το τόλμησε, επειδή, όπως έλεγε δεν είχε ο Δήμος τα χρήματα να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες της. Πάντα έβρισκε δικαιολογίες για να δώσει άφεση στον εαυτό του, για την απραξία του.

Γι αυτό το λόγο, είμαστε χαρούμενοι όταν ακούμε ότι επίδοξος Δήμαρχος είναι και ο Κώστας Κουνάκος, ο οποίος πήγε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφέρειας παρέστη και μίλησε ως υποψήφιος Δήμαρχος, στην βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Κρηνίδων, χωρίς να έχει σχετική άδεια από τον προϊστάμενό του. Παράδειγμα προς μίμηση ο επίδοξος Δήμαρχος.

Μαθαίνουμε ωστόσο, ότι υπάρχει μια ταραχή στο στρατόπεδο του Μάκη Παπαδόπουλου, από τις δυο αυτές νέες υποψηφιότητες, αλλά κυρίως από την υποψηφιότητα του Θόδωρου Μουριάδη, ο οποίος, όπως όλοι λένε, τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει και δεν είναι καθόλου απίθανο, να πάει στη δεύτερη Κυριακή, μαζί με τη Δήμητρα Τσανάκα και να αφήσει τον Παπαδόπουλο και πάλι τρίτο στη σειρά… Η σοβαρότητα κάποια στιγμή δικαιώνεται και η γελοιότητα κάποια στιγμή αποκαλύπτεται!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.