Ένα έτος, περίπου, μετά την ανακοίνωση του Νίκου Αγγελόπουλου ότι αποχωρεί από το διοικητικό σχήμα, την ίδια απόφαση και για τον ίδιο λόγο, πήραν και οι συνεργάτες του στη διοικούσα επιτροπή του τμήματος πετοσφαίρισης γυναικών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», οι οποίοι ανέλαβαν να συνεχίσουν την προσπάθεια. Ο λόγος είναι η αδυναμία τους να στηρίξουν οικονομικά το τμήμα και η έλλειψη βοήθειας, κυρίως από τον Δήμο Καβάλας, τα τελευταία δύο έτη, που η ομάδα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής θα υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., που καλείται να διαχειριστεί τη νέα κρίση στο τμήμα πετοσφαίρισης γυναικών. Πρόκειται, σαφώς, για δυσάρεστη είδηση, αφού η ομάδα της Καβάλας εξασφάλισε τη συμμετοχή της και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 (2019-2020), δείχνοντας πως έχει την προοπτική να καθιερωθεί στην κατηγορία. Εάν δεν βρεθεί οικονομικός υποστηρικτής τους ερχόμενους μήνες, η συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στην Α2 εθνική κατηγορία θα είναι αδύνατη και θα επιστρέψει στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Κάτι που είναι πλήγμα για τον σύλλογο, την πόλη και τον τοπικό αθλητισμό. Ευχόμαστε να υπάρξει λύση, ώστε να αποφευχθεί το «πισωγύρισμα» και να δοθεί ώθηση στην ομάδα, με (απώτερο) στόχο να επιστρέψει στην Α1 εθνική κατηγορία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.