Μ. Χριστοδουλάκης: «Το «Κίνημα Αλλαγής» θα είναι η έκπληξη των εκλογών»

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το «Κίνημα Αλλαγής» θα είναι η (ευχάριστη) έκπληξη των επόμενων εθνικών εκλογών, οποτεδήποτε διεξαχθούν αυτές, δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος επισκέφτηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 την Καβάλα. Ο νεαρός γραμματέας, μιλώντας στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τόνισε ότι η διαδικασία εκλογής των συντονιστικών οργάνων στις Οργανώσεις των Καλλικρατικών Δήμων, είναι η αρχή της εξωστρέφειας του Κινήματος, με στόχους: την περαιτέρω διεύρυνση του πολιτικού χώρου της λεγόμενης κεντροαριστεράς και την ανανέωση του, όσον αφορά τον πολιτικό λόγο. Ο Μ. Χριστοδουλάκης, που επιλέχθηκε από την επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής», Φώφη Γεννηματά, είπε ότι στο σημερινό αδιέξοδο που βρίσκεται η Ελλάδα, την πολιτική λύση θα δώσει ο λαός και συμπλήρωσε πως το «Κίνημα Αλλαγής» είναι έτοιμο να καταθέσει την πρόταση διακυβέρνησης της χώρας με κοινωνικό πρόσημο και ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Ρωτήθηκε για το ζήτημα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων και την τελευταία εξέλιξη που αφορά στην επιλογή του ονόματος «βόρεια Μακεδονία», όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο διάγγελμα του. «Θέλουμε να δούμε τους όρους της συμφωνίας αυτής, για να τοποθετηθούμε ως πολιτικός φορέας», απάντησε στο ερώτημα εάν το «Κίνημα Αλλαγής» δέχεται τη σύνθετη ονομασία (με γεωγραφικό προσδιορισμό).

Στη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη, επίσης, συναντήθηκε με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων και το απόγευμα μίλησε για τη διαδικασία εκλογής των συντονιστικών οργάνων στους Δήμους και τη γενικότερη οργάνωση του Κινήματος, στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.