Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις προσλήψεις στο νοσοκομείο Καβάλας: «Οι μεθοδεύσεις που προωθεί για τις προσλήψεις εκατό ατόμων στο νοσοκομείο Καβάλας ο διοικητής του, γνωστός εκλεκτός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., παραβιάζουν κατάφορα τη νομιμότητα, έχουν ήδη προκαλέσει παρέμβαση του εισαγγελέα και επιβάλλεται να σταματήσουν άμεσα. Ο κατάλογος των δήθεν επιτυχόντων που εστάλη στο Α.Σ.Ε.Π., όπως τονίζει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., είναι πλασματικός και ως εκ τούτου, προϊόν εγκληματικής πράξης.

Το γεγονός ότι, στην τριμελή επιτροπή επιλογής των συμβασιούχων συμμετείχε και ο ίδιος και στη συνέχεια ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου κλήθηκε να κάνει έλεγχο νομιμότητας στην εισήγηση της επιτροπής, αποδεικνύει την καθεστωτική του νοοτροπία. Ας καταλάβει, επιτέλους, τόσο ο κύριος Καρασαββόγλου, όσο και οι προϊστάμενοί του, κύριοι Ξανθός και Πολάκης, ότι τα νοσοκομεία δεν είναι τσιφλίκι τους. Για όποια αυθαιρεσία διαπραχθεί, θα είναι όχι μόνο πολιτικά, αλλά και ποινικά υπόλογοι».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.