Στο πλαίσιο των προσπαθειών του, για την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, συναντήθηκε με τον υπουργό προστασίας του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο βουλευτής ζήτησε από τον υπουργό, αναφέρει δελτίο Τύπου, την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας σε οχήματα και το αίτημα βρήκε ανταπόκριση, καθώς ο υπουργός δεσμεύτηκε να παραχωρηθούν προς χρήση έξι αυτοκίνητα: τέσσερα καινούρια, μάρκας Nissan QASHQAI 4Χ4 και δύο προερχόμενα από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού.

Επίσης, ζητήθηκε η ενίσχυση με προσωπικό και απέσπασε τη δέσμευση για τη δημιουργία Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καβάλας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η παραχώρηση της Εγνατίας οδού. Ο Μ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω γνωστό ότι έξι οχήματα, τέσσερα καινούρια Nissan QASHQAI και δύο από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού, θα διατεθούν άμεσα για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, στηρίζοντας το δύσκολο έργο των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό προστασίας του πολίτη, κύριο Χρυσοχοΐδη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που του υπέβαλα. Ο νόμος και η τάξη επανέρχονται στη χώρα και, όπως αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά εμπράκτως, η ασφάλεια των πολιτών είναι πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.