Η διαφάνεια και η έντιμη σχέση με τον πολίτη, είναι για τον υποψήφιο βουλευτή Νομού Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, τα «θεμέλια» της πολιτικής σταδιοδρομίας που θέλει να «χτίσει». Έπειτα από αρκετά έτη ενασχόλησης με τη δημοσιογραφία, είπε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στο roof garden του ξενοδοχείου Airotel Galaxy, αποφάσισε να πολιτευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. «Η Νέα Δημοκρατία, είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Είναι η ρεαλιστική απάντηση στην κρίση, που είχε πολλαπλές συνέπειες για τη χώρα. Η Ελλάδα σήμερα, δεν είναι η Ελλάδα που επιθυμούμε. Τα τελευταία τέσσερα έτη έγιναν πολλά βήματα προς τα πίσω. Έχουμε ανάγκη από μία μεγάλη πολιτική αλλαγή», δήλωσε στην αρχική τοποθέτηση.

Ο μεγάλος στόχος της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρόσθεσε, είναι να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών και να γίνει η Ελλάδα πιο φωτεινή. Το σχέδιο, σημείωσε, είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο και απαιτούνται άμεσες μεταρρυθμίσεις.

Μετά τη γενική πολιτική τοποθέτηση, μίλησε για την υποψηφιότητα του και για το νέο ήθος που θα εισάγει στην κεντρική πολιτική σκηνή, εφόσον εκλεγεί βουλευτής. Ως πρώτο δείγμα του νέου ύφους και ήθους, ανακοίνωσε ότι θα δημοσιοποιήσει τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και «πόθεν έσχες», ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν ποιον πολιτικό θα επιλέξουν. «Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι υψίστης σημασίας έννοιες για μένα», ανέφερε. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης, για θέματα τοπικού και γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.