Μ. Λαζαρίδης: «Για πρώτη φορά στην μεταπολίτευση, φθείρεται η αξιωματική αντιπολίτευση και ενισχύεται η κυβέρνηση»

0

«Ήρθε η ώρα, ο κύριος Τσίπρας να ξεκαθαρίσει αν γνώριζε και τι γνώριζε γι’ αυτά που αποκαλύφθηκαν στην προανακριτική επιτροπή και να διαγράψει τον Νίκο Παππά, διαφορετικά αναλαμβάνει αυτός την ευθύνη του παρακράτους που είχε συσταθεί επί της διακυβέρνησής του», δήλωσε ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην Ε.Ρ.Τ. και πρόσθεσε: «Όταν ο πρώην πρωθυπουργός κρατάει και τελικά καλύπτει, ως φαίνεται, το «δεξί του χέρι» μετά από αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αυτό κάτι σημαίνει και πλέον είναι προφανές ότι το παρακράτος έχει και τη δική του σφραγίδα. Τα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από το ηχητικό ντοκουμέντο του κυρίου Μιωνή, εστάλησαν από την προανακριτική επιτροπή στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω έρευνα».

Επίσης, μίλησε για κάποιους «ανήθικους ανθρώπους», οι οποίοι καβάλησαν το κύμα του λαϊκισμού και πήραν την εξουσία, για να βγάλουν λεφτά και να γίνουν καθεστώς έστησαν το παρακράτος, στοχοποίησαν πολιτικούς αντιπάλους και εκτέλεσαν συνειδήσεις ανθρώπων. «Αυτή είναι η βασική ιδεολογική τους φιλοσοφία. Πλέον, δεν έχουν πολιτικό αφήγημα, ενώ το περίφημο, πολυσυζητημένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς έχει απωλεσθεί. Για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση, παρατηρείται τόσο μεγάλη φθορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καθόλου φθορά, αν όχι ενίσχυση, όπως αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις, της κυβέρνησης», σχολίασε.

Αναφορικά με την λίστα των Μέσων Ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για την πανδημία, ξεκαθάρισε ότι: «Θα δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα, όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Αυτό που έκανε Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση και σωστά έκανε, ήταν να ενισχύσει τα Μέσα Ενημέρωσης, όχι μόνο τα κεντρικά αλλά και τα περιφερειακά, παίρνοντας το σχετικό πρόγραμμα από την προηγούμενη κυβέρνηση και διευρύνοντάς το».

Τέλος, κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση, για το «κατάπτυστο σποτ» που, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι όλοι οι δημοσιογράφοι χρηματίζονται, τάχα για να προβάλλουν το κυβερνητικό έργο. Κι αυτό, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν κυβερνούσε, όπως αποδεικνύεται, παρακολουθούσε δημοσιογράφους, ήθελε να διορίζει διευθυντές εφημερίδων, διαπραγματευόταν τις πωλήσεις των καναλιών κι έβαζε τους εκδότες από την πλαϊνή είσοδο στο Μαξίμου. «Πάει πολύ να μας κουνάει τώρα και το δάχτυλο», σχολίασε με νόημα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.