– Είχε καιρό να βγάλει δελτίο Τύπου ο Λουντοβίκ, αλλά η τελευταία παρέμβασή του ήταν καίρια.
– “Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας ασχημονεί σε βάρος των δραστήριων και ανιδιοτελών Καβαλιωτών και οικειοποιείται τον αγώνα των άλλων”, έγραψε για την απόφαση της δημάρχου να μην πάρει μαζί της στη Νυρεμβέργη κάποιο μέλος της Διασυλλογικής Κίνησης Πολιτών, στις εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τον λαό της Καβάλας, για τη βοήθεια που προσφέρει στους πρόσφυγες.
– Καταρχάς, Λουντοβίκ, ο χαρακτηρισμός «ασχημονεί» είναι βαρύς και άδικος.
– Τα μέλη της Διασυλλογικής Κίνησης Πολιτών, πρέπει να αισθάνονται υπερήφανα, που η Νυρεμβέργη θα τιμήσει στο πρόσωπο της δημάρχου όλους τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες, για την προσφορά τους προς τους πρόσφυγες.
– Γιατί, η δήμαρχος δεν εκπροσωπεί την πάρτι της, ή την παράταξή της, όπου καλείται να παραβρεθεί. Εκπροσωπεί τον Δήμο Καβάλας και τους δημότες.
– Εκπροσωπεί τα μέλη της Διασυλλογικής Κίνησης Πολιτών, αλλά και τους δεκάδες ανώνυμους πολίτες, που μεμονωμένα έδωσαν από το υστέρημά τους, για να ανακουφίσουν, λίγο, τον πόνο και την αγωνία των προσφύγων.
– Εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες του Δήμου, που κατέβαλαν τιτάνια προσπάθεια, για καλύψουν το μεγάλο κενό της κρατικής μηχανής στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
– Εκπροσωπεί το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας, που με τις αποφάσεις του στήριξε τον αγώνα των ενεργών πολιτών.
– Στη Νυρεμβέργη θα χαρούν, γιατί η πρώτη πολίτης του Δήμου Καβάλας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και θα τιμήσει (με την παρουσία της) τις εκδηλώσεις τους.
– Μόνο εσύ Λουντοβίκ φαίνεται πως δεν αισθάνεσαι υπερήφανος και χαρούμενος, που η Νυρεμβέργη αναγνώρισε τον αγώνα των Καβαλιωτών και τους τιμά στο πρόσωπο της δημάρχου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.