Η Διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και μαθήτριες των μουσικών συνόλων, που συμμετείχαν στις επετειακές εκδηλώσεις, που διοργάνωσε το Υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων, σε συνεργασία με την επιτροπή «Ελλάδα 2021», στο μέγαρο μουσικής Αθηνών, στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου των 200 ετών από την επανάσταση, παρουσία της προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, της υπουργού παιδείας, Νίκης Κεραμέως και της προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννας Αγγελοπούλου.

Στις εκδηλώσεις αυτές, στις οποίες συμμετείχαν μουσικά σχολεία και πανεπιστημιακά μουσικά τμήματα απ’ όλη την χώρα, οι μαθητές της χορωδίας και της ορχήστρας ερμήνευσαν ένα μέρος από το ρεπερτόριο του ετήσιου φεστιβάλ του Μουσικού Σχολείου Καβάλας «Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία…200 χρόνια μνήμης ηχώ».

Η Διεύθυνση, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων συγχαίρουν, επίσης, τους εκπαιδευτικούς, Κωνσταντία Κύπρου, υπεύθυνη χορωδίας, Χρυσούλα Μίσχου, διευθύντρια ορχήστρας, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια προετοιμασία και παρουσία των Μουσικών Συνόλων του σχολείου στην σημαντική εκδήλωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.