Μονάχος σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα!

0

TO «MΝΗ-ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ» ΤΟUR ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΥΠΕΡΤΑΛΕΝΤΟΥ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑΣΙΡΙΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΤΗΝ «ΜΥΡΟΒΟΛΟ ΑΝΟΙΞΗ», ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ!

«ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ» ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ PROJECT, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ Τʼ ΑΛΛΑ. “ΟΝΕ ΜΑΝ BAND SHOW” MΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΟΥ, Σʼ ΕΝΑ EVENT ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΤΙΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΙΝΟΥ, ΕΝΩ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 10 το βράδυ. Είσοδος ελεύθερη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.