• Η Δήμητρα, σχολίασε καρντάσι, δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί επειδή έχασε τις εκλογές. «Μάλιστα, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου, Λεωνίδα Παππά, πολύ πιθανό να συνεργαστεί (η Δήμητρα) με τον συνυποψήφιο της, Μάκη Παπαδόπουλο, για να μοιράσουν τις διοικητικές θέσεις», έγραψε ακόμα το καρντάσι.
  • Η μόνη δήλωση που έκανε η Δήμητρα, απ’ όσο γνωρίζω, είναι πως η δεύτερη θητεία στο αξίωμα του δημάρχου, θα είναι η τελευταία. Όμως, δεν εξελέγη δήμαρχος. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να παραιτηθεί από δημοτική σύμβουλος, επειδή δεν εξελέγη δήμαρχος. Το αξίωμα δεν είναι αυτοσκοπός και «λάφυρο», όπως θεωρούν μερικοί. Μάλλον πρόκειται για λανθασμένη εκτίμηση.
  • Όπως λανθασμένη είναι και η εκτίμηση, ότι η Δήμητρα θα συνεργαστεί με τον Makis, για να «μοιράσουν» τις διοικητικές θέσεις.
  • «Το καρπούζι και το μαχαίρι» το έχει ο Θόδωρος Μουριάδης, που θα αναλάβει δήμαρχος από τον Σεπτέμβριο. Ακόμα κι αν δεν εξασφάλισε την πλειοψηφία των εδρών στο δημοτικό συμβούλιο, οι υπόλοιποι συνδυασμοί δεν μπορούν να αγνοήσουν τη βούληση του εκλεγμένου δημάρχου.
  • Θα καταθέσει, επομένως, τις προτάσεις του στους επικεφαλής των υπόλοιπων συνδυασμών, που έχουν περισσότερες από μία έδρες κι εκείνοι, αφού συζητήσουν με τις «ομάδες» τους, θα τις αποδεχτούν, ή θα τις απορρίψουν.
  • Δεν είναι λογικό να «μοιράσουν» τις διοικητικές θέσεις οι επικεφαλής δύο, ή περισσότερων, συνδυασμών εξαιρώντας τον δήμαρχο, ο οποίος θέλει να έχει συνεργάτες της εμπιστοσύνης του.
  • Δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί η δήλωση του Λεωνίδα Παππά. Ίσως θέλει να «συσπειρώσει» τις άλλες παρατάξεις απέναντι στη Δήμητρα, που είναι η απερχόμενη δήμαρχος και του Makis, ο οποίος προεκλογικά άσκησε επιθετική κριτική εναντίον του Θ. Μουριάδη, συνδέοντας τον με την περίοδο δημαρχίας του Λουντοβίκ. Θα κάνετε λίγη υπομονή, καρντάσια, για να δούμε τις συνεργασίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.