Προς Θεού!!! Σεβαστείτε την ψήφο σας. Μη τη δώσετε όπου νάναι! Μη ψηφίσετε τον φίλο, τον κουμπάρο, τον συνάδελφο, τον γνωστό του φίλου, αν πραγματικά, δεν σκέφτεστε ότι αξίζει, ότι είναι δραστήριο άτομο και ότι μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας. Ιδιαίτερα στις Δημοτικές και στις Κοινοτικές εκλογές, είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι, που σίγουρα, όλοι έχουν ένα φίλο, έναν συμπατριώτη, έναν γνωστό τους, σε κάποιο ψηφοδέλτιο.

Μη παρασύρεστε λοιπόν από το συναίσθημα, αφού δεν ψηφίζετε για να βγάλετε κάποια υποχρέωση, για να μην παρεξηγηθεί ο συγγενής σας ή ο φίλος σας, αλλά ψηφίζετε για να πάνε στους Δήμους και στις Περιφέρειες ικανοί άνθρωποι, που θα δουλέψουν για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειάς μας και για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον. Μη πείτε, «ε, ας βάλω ένα σταυρό και σ’ αυτόν! Καλό παιδί είναι». Δεν ψηφίζουμε τα καλά παιδιά, ούτε τους πιο όμορφους, ούτε τους πιο δημοφιλείς. Μη ψηφίσετε αυτόν ή τον άλλον, επειδή και μόνο, σας χαιρέτησε με χειραψία, ή σας χτύπησε φιλικά στην πλάτη. Ή επειδή «σας θυμήθηκε» και σας έστειλε ή σας έφερε ψηφοδέλτιο στο σπίτι κι έτσι πιστέψατε ότι σας τίμησε ιδιαίτερα.

Καθίστε και σκεφτείτε ψύχραιμα, ότι αυτούς που θα στείλουμε στους Δήμους και στις Περιφέρειες θα τους «φορτωθούμε» για τα επόμενα πέντε χρόνια! Και ενδιάμεσα δεν θα μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε με καλύτερους. Αν κάνουμε λάθος επιλογές, δεν θα μας επιτρέπεται να γκρινιάζουμε, ότι δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα της γειτονιάς μας, ότι υπάρχουν σκουπίδια στους δρόμους, ότι έχει λακκούβες στους δρόμους,  ότι οι κούνιες στην παιδική χαρά της γειτονιάς μας, είναι σπασμένες, ή ότι τα χόρτα στο πεζοδρόμιο μας μεγάλωσαν και φοβάστε μήπως μαζευτούν φίδια. «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».  Ψύχραιμα, λοιπόν, με τη δική σας λογική, χωρίς φανατισμούς να πάτε να ψηφίσετε την Κυριακή, με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου και το καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.