• Όταν ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος Ε61 και συγκεκριμένα το τμήμα Δράμα-Καβάλα, ο χρόνος που θα χρειάζονται οι οδηγοί για να καλύψουν τη χιλιομετρική απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων, όπως είπε ο Κώστας Αντωνιάδης, θα είναι δεκαπέντε λεπτά.
  • Δηλαδή, θα είναι λιγότερος για τον Καβαλιώτη που θα οδηγεί από την Καλαμίτσα μέχρι το Περιγιάλι το καλοκαίρι.
  • Μήπως, καρντάσι μου περιφερειάρχη, να έβαζες σε προτεραιότητα την ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού της Καβάλας, που είναι επιτακτική ανάγκη και λιγότερα χιλιόμετρα από το τμήμα Δράμα-Καβάλα; Αφού υπάρχουν τα χρήματα, είναι ευκαιρία να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο, για να λυτρωθεί η Καβάλα και για τον Ε61 βλέπουμε. Δεν χάθηκε ο κόσμος, να πηγαίνουν οι οδηγοί από τη Δράμα στην Καβάλα και αντίστροφα σε τριάντα λεπτά.
  • Για τα 14 χιλιόμετρα του τμήματος Άγιος Αθανάσιος-Σταυρός Αμυγδαλεώνα θα δαπανήσει 75 εκατομμύρια ευρώ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ενώ, για τα λιγότερα από δέκα χιλιόμετρα του υπολειπόμενου τμήματος της περιμετρικής οδού γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ.
  • Μπορούσες να ανακοινώσεις ένα άλλο έργο, πιο ουσιαστικό, για τους φίλους Δραμινούς την προεκλογική περίοδο. Αλλά, δεν μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις ποιο είναι το έργο αυτό. Πήρες μόνος σου την πρωτοβουλία να επιλέξεις.
  • Ίσως με τα 75 εκατομμύρια ευρώ, να έκανες την περιμετρική οδό στην Καβάλα και ένα ακόμα έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Κι έτσι, να ικανοποιούσες και τις δύο κοινωνίες. Μην αγχώνεσαι, γιατί το άγχος θολώνει το μυαλό και παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Επειδή βρήκες χρήματα, μην βιάζεσαι να τα ξοδέψεις.
  • Τα εκατομμύρια ευρώ πρέπει να τα διαχειρίζεσαι με σύνεση, για να πιάσουν τόπο. Ο αυτοκινητόδρομος Ε61, κατά την άποψη μου, δεν είναι το μείζον έργο για τη Δράμα και την Καβάλα. Έχουν πιο επείγουσες ανάγκες, που πρέπει να ικανοποιηθούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.