Λογικά σκέφτηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος. «Αν μπω, σου λέει, σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο, το πλέον σίγουρο είναι πως δεν θα εκλεγώ. Κατεβαίνω λοιπόν, ως επικεφαλής παράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος δηλαδή, με την υποστήριξη των «Ελλήνων Συνέλευσις» και τον Αρτέμη Σώρρα, οπότε οι πιθανότητες να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος είναι σημαντικές. Ο Αγανικόλας μ’ αυτούς δεν εκλέχθηκε; Άρα λοιπόν, θα εκλεγώ κι εγώ, που είμαι και μεγαλύτερη φίρμα»!!!

Την ώρα που τον ακούγαμε διαδικτυακά να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, σκεφτήκαμε, αν θα έλεγε όσα είπε, αν δεν τον είχε αντικαταστήσει η Δήμαρχος στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ. Αν δηλαδή και σήμερα ήταν Πρόεδρος… Το σίγουρο είναι πως όχι…

Αναρωτηθήκαμε, θα τολμούσε να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος, αν δεν δεχόταν η Δήμητρα Τσανάκα, να τον βάλει στο ψηφοδέλτιό της στις προηγούμενες εκλογές, ή δεν του είχε δώσει θέση διοίκησης; Και όπως αποδείχθηκε εκείνη του έκανε μεγάλη χάρη, αφού δεν κατάφερε αυτός να φέρει στον συνδυασμό παρά μόνο 316 σταυρούς. Και πως άραγε πιστεύει τώρα ότι θα μπορέσει με τη βοήθεια των «Ελλήνων Συνέλευση»  να πιάσει τους 1736 σταυρούς που πήρε ο Παράσχος Αγανικόλας για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος;;;  Ας μη ξεχνάμε, πως τώρα η κατάσταση δεν είναι τόσο ευνοϊκή, αφού ο Σώρρας είναι στη φυλακή και προηγήθηκαν σημαντικά γεγονότα και σε τοπικό επίπεδο, όπως η αποχώρηση του πιο πάνω δημοτικού συμβούλου, από την «Ελλήνων Συνέλευση».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.