Με θερμό καλωσόρισμα, αναφέρει δελτίο Τύπου, υποδέχτηκαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των Τμημάτων Πληροφορικής και Φυσικής του πανεπιστημιακού κόμβου Καβάλας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), τους πρωτοετείς φοιτητές των δύο Τμημάτων. Οι πρόεδροι των Φοιτητικών Συλλόγων, Φώτης Ζαρκάδας, της Πληροφορικής και Άγγελος Μπουτκάρης, του Τμήματος Φυσικής, απεύθυναν στους πρωτοετείς φοιτητές σύντομο χαιρετισμό, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν καλή αρχή στην νέα περίοδο της ζωής τους. Τόνισαν την συμβολή των νεοσύστατων φοιτητικών συλλόγων στο να μην κλείσει το Τμήμα Φυσικής στην Καβάλα και αναφέρθηκαν στην πλούσια δράση με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το καλωσόρισμα στους πρωτοετείς φοιτητές των Τμημάτων Πληροφορικής και Φυσικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. στην Καβάλα

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του ιδρύματος και συζήτηση, για το τι είναι ο Φοιτητικός Σύλλογος, ποια είναι τα όργανά του, την σημασία που έχει η μαζική συμμετοχή των φοιτητών στον σύλλογο, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές σήμερα, όπως το ζήτημα της σίτισης, που ακόμα δεν έχουν ανοίξει οι πλατφόρμες αιτήσεων για τους πρωτοετείς, με συνέπεια να μην δικαιούται κανένας πρωτοετής δωρεάν σίτιση. Στο τέλος την ξενάγησης έγινε παρέμβαση των φοιτητικών συλλόγων Πληροφορικής, Λογιστικής, Χημικού και Φυσικού στην λέσχη της σχολής, όπου διεκδίκησαν και κατάφεραν όλοι οι φοιτητές να φάνε δωρεάν. Είναι πάγια θέση των συλλόγων φοιτητών, για δωρεάν σίτιση για όλους χωρίς κανένα περιορισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.