Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, σύμφωνα με δελτίο Τύπου από τον Δήμο Καβάλας, περί τις 11 το πρωί, συνεργείο του αναδόχου του έργου βρέθηκε στο σημείο του υπό κατασκευή μετωπικού σταθμού διοδίων, για να αρχίσει την εκτέλεση προπαρασκευαστικών εργασιών. Με εντολή της δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα, μετέβησαν αμέσως στο σημείο οι: Γιώργος Γραμμένος και Ανέστης Τσουρουκίδης, ενώ κατέφθασαν λίγο αργότερα και οι: Μανώλης Κελαϊδάκης και Γιώργος Τσιρωνίδης, μέλη της  συντονιστικής επιτροπής αγώνα, για την παρεμπόδιση της συνέχισης των εργασιών.

Επίσης, ενημέρωσαν τον επικεφαλής του συνεργείου, ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αίτηση ακύρωσης, αίτηση αναστολής και αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής. Ο επικεφαλής του συνεργείου δήλωσε άγνοια για τη δικαστική προσφυγή του Δήμου Καβάλας. Έτσι, εστάλησαν τα δικόγραφα από τον Δήμο Καβάλας στο νομικό τμήμα της «Εγνατίας Οδός Α.Ε.». Γύρω στις 3:30μ.μ., το συνεργείο του αναδόχου αποχώρησε άπρακτο από το επίμαχο σημείο. Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, θα συγκληθεί η συντονιστική επιτροπή αγώνα, προς νέα εκτίμηση της κατάστασης και λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.