Η αγωνιστική περίοδος που θα αρχίσει το ερχόμενο φθινόπωρο, είναι μία «περίεργη» περίοδος για την ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Χωρίς αμφιβολία θα είναι μία δύσκολη περίοδος, αγωνιστικά, οικονομικά και οργανωτικά. Το «βάρος» της διαχείρισης της ομάδας έχει αναλάβει, πλέον, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., που επιχειρεί μία, ας μας επιτραπεί ο χαρακτηρισμός, «επανεκκίνηση» από σχεδόν μηδενική βάση. Θα λέγαμε, επίσης, ότι γίνεται μία ανασυγκρότηση και συγχρόνως «ανοικοδόμηση» σε κάθε επίπεδο.

Ο προπονητής, Κώστας Ανυφαντάκης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές, έχουν επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν, αλλά είναι «οπλισμένοι» με αισιοδοξία, διάθεση, πίστη και τόλμη, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα λόγια τους στις πρώτες δηλώσεις, μετά τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2017 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ήταν μετρημένα, αλλά «ανέβλυζαν μία φλόγα», την «φλόγα» που έχουν, συνήθως, οι νέοι άνθρωποι που διψούν για διάκριση. Σύμφωνα με τον Κ. Ανυφαντάκη, που έχει μία σημαντική εμπειρία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο χαμηλός μέσος όρος της ηλικίας των ποδοσφαιριστών μπορεί να γίνει μειονέκτημα, όμως με τη σκληρή δουλειά, την πειθαρχία, την πίστη και την ενότητα, μπορεί να αποτελέσει και μεγάλο πλεονέκτημα. Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να εξάρουμε την απόφαση του Κρητικού τεχνικού, διότι θα μπορούσε να βρει δουλειά σε άλλο σύλλογο, με καλύτερες οικονομικές και αγωνιστικές συνθήκες, ωστόσο επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα της Καβάλας και να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που γίνεται. Η επιλογή αυτή τον τιμάει και δείχνει την αγάπη που έχει προς την ομάδα και την πόλη. Στις δηλώσεις που ακολούθησαν, από τον Κ. Ανυφαντάκη και τους ποδοσφαιριστές: Γρηγόρη Παπαδόπουλο και Στέλιο Μπλιο, η ευχή που κυριάρχησε ήταν, να παραμείνουν όλοι υγιείς έως τη λήξη της περιόδου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η προετοιμασία άρχισε την περασμένη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και θα συνεχιστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, με καθημερινές προπονήσεις στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση νέων σε ηλικία και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, κυρίως στην επιθετική γραμμή, έτσι ώστε το βασικό στάδιο στο Βώλακα, να γίνει με πλήρες, ή σχεδόν πλήρες, το ρόστερ.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ LEGEA. ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ DRY FIT ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΚΟΥΡΗ ΜΠΛΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΒΟΥΣ. ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΟΚ ΣΤΟ e-shop ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΣΟΔΑ. ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΑΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΤΙΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΑΟΚ. ΤΩΡΑ; ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ RESTART.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here