Με ανταλλαγή η παραχώρηση του Εσκί Καπού για το λιμάνι, με το Τελωνείο προς τον Δήμο Καβάλας

0

Ανάλογη είναι και η διαδικασία που προτίθεται να χρησιμοποιήσει η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, όπως δήλωσε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και στην υπόθεση της διένεξης του Δήμου με τον ΟΛΚ για το τμήμα της παραχώρησης στο εμπορικό λιμάνι. Ο Οργανισμός Λιμένα σίγουρα χρειάζεται τις εκτάσεις που έχει εκεί ο Δήμος Καβάλας, γιατί αλλιώς δεν θα μπορεί να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Δεν προτίθεται, όμως το κράτος να διαθέσει τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά (1.5εκατ. Ευρώ) για να τις αγοράσει. 

Είναι πράγματι καλή λύση η ανταλλαγή με άλλη έκταση του δημοσίου, που όμως θα μπορεί να αξιοποιηθεί από τον Δήμο για να κάνει τις δικές του δραστηριότητες. Η Δήμητρα Τσανάκα, δήλωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει να γίνει ανταλλαγή με το κτίριο του Τελωνείου, το οποίο, έτσι κι αλλιώς θα πρέπει κάποτε, με κάποιο τρόπο να έρθει στην δικαιοδοσία του Δήμου. Μακάρι να βρει στην πλευρά του δημοσίου ανοικτά μυαλά, τα οποία θα συμφωνήσουν με μια τέτοια έξυπνη λύση. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.