Η οργανωτική επιτροπή του 3ου συνεδρίου τοπικής ιστορίας Παγγαίου απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Στο πλαίσιο των δυσμενών συνθηκών και της ανησυχίας που επικρατεί, λόγω της διασποράς του κορονοϊού και αφουγκραζόμενοι τον εύλογο προβληματισμό πολλών ενδιαφερομένων ερευνητών και ερευνητριών, που επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο συνέδριο, αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν την εργασία τους, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν ακόμα τόσο στις δραστηριότητες, όσο και στην έρευνα σε υλικό βιβλιοθηκών και αρχείων, αποφασίστηκε η ΜΕΤΑΦΟΡΑ της ημερομηνίας διεξαγωγής του 3ου συνεδρίου τοπικής ιστορίας Παγγαίου, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16, 17 και 18 Οκτωβρίου 2020 στην Ελευθερούπολη, σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Δεδομένων των συνθηκών, δίνεται και νέα ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην προθεσμία υποβολής των περιλήψεων έως και τις 31 Οκτωβρίου 2020, ώστε να έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι, να προχωρήσουν απρόσκοπτα στην έρευνα τους.

Υπενθυμίζεται πως δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους που ασχολούνται με την αρχαιολογική, ιστορική και λαογραφική έρευνα, σε όλες τις μορφές τους, να παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες, οι οποίες δεν έχουν δημοσιευθεί έως τώρα, ούτε έχουν ανακοινωθεί από το βήμα άλλου συνεδρίου, ή εκδήλωσης. Οι εργασίες πρέπει να αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Παγγαίου όρους, αλλά και του Συμβόλου όρους. Για κάθε νέα πληροφορία, ή εξέλιξη, θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.