Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας-Πανεπιστημιούπολη Καβάλας γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους να φοιτήσουν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο αντικείμενο «ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ», ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση από την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 έως και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021. Τα μαθήματα θα αρχίσουν τον Οκτώβριο του 2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση που αναγράφεται στην αίτηση.

Το Π.Μ.Σ. «ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ», είναι ερευνητικού χαρακτήρα και δεν έχει δίδακτρα. Οι φοιτητές θα κληθούν να καταβάλουν άπαξ το κόστος εγγραφής (έξοδα φακέλου 400€). Οι φοιτητές που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα έχοντας διακριθεί στις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους, αποκτούν ένα προβάδισμα κατά την επιλογή τους ως δυνητικοί υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος.

Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://mphil-iee.ihu.gr. Για κάθε επιπρόσθετη πληροφόρηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του Π.Μ.Σ. μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: seciee@af.ihu.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.