• Ο Γιάννης Εριφυλλίδης είναι επικεφαλής ενός ομίλου ατόμων με πολιτικές, κοινωνικές κ.ά. Ανησυχίες, ωστόσο δεν αντιλαμβάνομαι με ποιο θάρρος ασκεί έλεγχο προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας.
  • Προφανώς, θέλει να αναμιχθεί στα διοικητικά πράγματα του Δήμου, μετά την «παρένθεση» με την κεντρική πολιτική σκηνή ως πολιτευτής με το «Ποτάμι», γι’ αυτό με τις παρεμβάσεις του, προσπαθεί να «χτίσει» το νέο πολιτικό προφίλ του. Σαφώς και είναι δικαίωμα του.
  • Σε κάθε αφορμή, λοιπόν, επιχειρεί να κάνει αισθητή την «παρουσία» του, αν και εργάζεται στο εξωτερικό, για να προσελκύσει υποστηρικτές των ιδεών του. Εκμεταλλεύεται τον χρόνο, για να ενισχύσει το προφίλ του και όταν θεωρήσει πως «ωρίμασε» η πολιτική του κίνηση, θα κάνει το επόμενο βήμα.
  • Η συγγένεια που έχει με τον Στάθη Εριφυλλίδη (πατέρας του), είναι πλεονέκτημα και μειονέκτημα μαζί. Είναι πλεονέκτημα, γιατί έχει έναν έμπειρο «δάσκαλο», ο οποίος θα τον βοηθήσει να οργανώσει, με τον καλύτερο τρόπο, το νέο πολιτικό εγχείρημα.
  • Είναι και μειονέκτημα, διότι το πρόσωπο του, θα συνδεθεί με το παρελθόν και τη θητεία του Στάθη στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Τότε, ο νεαρός Γιάννης ήταν καλλιτεχνικός υπεύθυνος στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και «εμπνευστής», αν δεν κάνω λάθος, του φεστιβάλ «Γ. Παπαϊωάννου». Εκτός από τα θετικά, όμως, θα «χρεωθεί» και τα όποια αρνητικά σημεία της θητείας αυτής.
  • Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, αφού ο Εριφυλλίδης τζούνιορ, δεν «μπήκε στο χορό» ακόμα, για να δούμε (οι Καβαλιώτες) πως θα «χορέψει». Όσο θα βρίσκεται έξω από «χορό», επομένως, μπορεί να λέει πολλά «τραγούδια».
  • Αν και άρχισε αρκετά νωρίτερα την πολιτική κίνηση με τον όμιλο, φαίνεται πως δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε, για να είναι παρών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Εκτός κι αν, ο στόχος του δεν είναι η τοπική ατοδιοίκηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.