-Δεν ήταν τυχαίο, θεωρούμε, ότι το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ανακοίνωσε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, μία ημέρα μετά την συνεδρίαση του, ότι απέρριψε την αίτηση αναστολής της γνωμοδότησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) σε βάρος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965. Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος της Super League 2, είχε ορίσει την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, να πραγματοποιήσει την κλήρωση των αγώνων της περιόδου 2021-2022.

-Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι η Ε.Ε.Α. ανακοίνωσε πως ανακαλεί τις προηγούμενες αποφάσεις σε βάρος της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 και χορηγεί πιστοποιητικό, την ίδια ημέρα με την κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος και μετά τις 4 το απόγευμα, για να μην προλάβει η διοργανώτρια Αρχή να συμπεριλάβει στην διαδικασία και την ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας. Το ύποπτο παιχνίδι εναντίον του Α.Ο.Κ. δεν τελείωσε, γι’ αυτό απαιτείται συνεχής εγρήγορση και μεγάλη προσοχή από τους ανθρώπους που χειρίζονται το θέμα της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 2. Εμείς δεν εμπιστευόμαστε ούτε τον σύνδεσμο των Π.Α.Ε. της Super League 2, ούτε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.). Ο πρώτος «έσπευσε» να κάνει την κλήρωση με 32 σωματεία, ενώ η Ε.Π.Ο. παρέπεμψε το αίτημα για την παράταση των μεταγραφών στην παγκόσμια Ομοσπονδία (FIFA) και έδωσε προθεσμία στον Α.Ο.Κ. έως και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, για να καταθέσει τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του. Η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού και η Ε.Ε.Α., δυστυχώς, έκαναν την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της ερασιτεχνικής Γ΄ εθνικής κατηγορίας μία παρωδία!

-Ακόμα κι αν ο Α.Ο.Κ. καταφέρει να παρουσιάσει μερικά δελτία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, θα έχει μερικές ημέρες να προετοιμαστεί αγωνιστικά, για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 17 Οκτωβρίου 2021. Ενώ, δεν είναι βέβαιο πως θα ικανοποιηθεί το αίτημα προς την FIFA, για την πραγματοποίηση μεταγραφών τον μήνα Οκτώβριο!

-Οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ. πρέπει να κάνουν υπομονή και να συνταχθούν δίπλα στην προσπάθεια του Αλέξανδρου Χαντιτάτζι, του προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου και των συνεργατών τους, για να συγκροτήσουν την καλύτερη δυνατή ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Και να ξεπεράσουν, όλοι μαζί, την αντίξοη συγκυρία από τον πόλεμο που δέχεται ο Α.Ο.Κ. Η χαρά, για την χορήγηση του πιστοποιητικού, είναι δικαιολογημένη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τις επόμενες κρίσιμες ημέρες. Η ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας κάνει μία νέα προσπάθεια αρχίζοντας, κυριολεκτικά, από το μηδέν!

-Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε «καλά χέρια». Ο Καναδός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του θα κάνουν το καλύτερο, ώστε η συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Super League 2, να εξελιχθεί σε όνειρο και όχι τον εφιάλτη που θέλουν οι πολέμιοι του. Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι αρνητικές ειδήσεις του προηγούμενου διμήνου είναι παρελθόν. Και ότι ανοίγει μία περίοδος ευχάριστων ημερών για τον πολυβασανισμένο Α.Ο.Κ.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλα τα μεθοδευσαν έτσι ώστε να μην προλαβαίνουμε τις προθεσμίες με τίποτα. Όμως τώρα με τον Κούγια ο οποίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την υπόθεση των 9 ομάδων τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή κ αυτό έμμεσα μας βοηθάει γιατί αναγκαστικά θα πάει πίσω η έναρξη, θα γίνει νέα κλήρωση με τον ΑΟΚ κ τις άλλες ομάδες μέσα πλέον. Φέτος η SL2 παίζει μπάλα στα δικαστήρια κ θα συνεχίσει να παίζει τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο. Τα Χριστούγεννα κοντά είναι. Ας κατεβάσουμε μια υποτυπώδης ομάδα μέχρι τέλος του χρόνου και από 1η Ιανουαρίου 2022 το παιχνίδι αλλάζει για τον ΑΟΚ. Ο Alex είναι μαχητής κ το απέδειξε. Αν υποθέσουμε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα στο στενό περιθώριο της μιας εβδομάδας που έβαλε η SL2 κ δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα, τότε αφού έχει την άδεια της ΕΕΑ θα πρέπει βάσει νόμου να τοποθετηθεί στο επόμενο πρωτάθλημα 2022-23. Έτσι θα γλυτώσει τυχόν φετινό υποβιβασμό σε περίπτωση που δεν μπορέσει να συγκροτήσει αξιόμαχη ομάδα. Έχω άδικο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.