-Η 1η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Νοεμβρίου 2021. Το παιχνίδι του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» με τον Απόλλωνα Πόντου και εκείνο της Ζακύνθου με την Καλλιθέα (στον νότιο όμιλο) δεν διεξήχθησαν. Η διοργανώτρια Αρχή δεν κατακύρωσε την νίκη στις αντίπαλες ομάδες του Α.Ο.Κ. και της Ζακύνθου. Για την τύχη των δύο παιχνιδιών θα αποφανθεί ο αθλητικός δικαστής. Εν τω μεταξύ, οι νομικοί εκπρόσωποι της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 θα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), για το ζήτημα των δελτίων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που κατέθεσε.

-Πριν ακόμα ο Α.Ο.Κ. «πατήσει» στο γήπεδο κυκλοφόρησε η φήμη πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) δεν ενέκρινε την μετοχική σύνθεση της Π.Α.Ε. με κύριο μέτοχο τον Αλέξανδρο Χαντιτάτζι. Την φήμη επιβεβαίωσε, σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρώην νομικός σύμβουλος της Π.Α.Ε., Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κουφατζής, ο οποίος είπε ότι μέτοχοι παραμένουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Κατσαμακίδης.

-Δεν καταλαβαίνουμε, καταρχάς, γιατί ο Χ. Κουφατζής ανέλαβε τον ρόλο του «ντετέκτιβ», για να ερευνήσει το «πόθεν έσχες» του Καναδού ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Διότι, επισήμως ο Αλ. Χαντιτάτζι είναι ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, σύμφωνα με το πιστοποιητικό συμμετοχής που χορήγησε η Ε.Ε.Α. Για να ασχοληθεί η Επιτροπή με το «πόθεν έσχες» των μετόχων, όχι μόνο του Αλ. Χαντιτάτζι, αλλά και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Π.Α.Ε., πρέπει ο Α.Ο.Κ. να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

-Απ’ όσο γνωρίζουμε, η τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2021 και αφορούσε το πιστοποιητικό συμμετοχής της Π.Α.Ε. Διαγόρας Ρόδου, το οποίο ξαναπήρε το σωματείο της Ρόδου, αφού η Επιτροπή ανακάλεσε την προηγούμενη απόφαση της. Έκτοτε, δεν ανακοινώθηκε καμία άλλη ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής Π.Α.Ε. από την Ε.Ε.Α. Αν δεν εγκριθεί η μετοχική σύνθεση, είναι λόγος για να ανακληθεί αμέσως το πιστοποιητικό συμμετοχής. Ακόμα κι αν η Ε.Ε.Α ασχολήθηκε με τον φάκελο της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 και βρήκε ότι χρειάζεται περισσότερα στοιχεία για την προέλευση των χρημάτων που έβαλε ο Αλ. Χαντιτάτζι, προκειμένου να καλυφθεί το (μίνιμουμ) ποσό του μετοχικού κεφαλαίου, θα ζητήσει διευκρινήσεις από τον ιδιοκτήτη. Έχει ο Χ. Κουφατζής επικοινωνία με κάποιο μέλος της Ε.Ε.Α. και έμαθε πως δεν εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έκανε η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965; Γιατί «βιάστηκε» να διαρρεύσει την πληροφορία, πριν γίνει σχετική ανακοίνωση από την Ε.Ε.Α.;

-Είναι πολύ λυπηρό να υπονομεύεται η προσπάθεια της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 να κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Super League 2, από άτομα που υπηρέτησαν τον σύλλογο τα προηγούμενα έτη, επειδή έχουν προσωπική αντιπαράθεση με τον Αλ. Χαντιτάτζι. Εκτός κι αν επιθυμούν να ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής και να δεχτεί ανεπανόρθωτο πλήγμα ο Α.Ο.Κ. Εμείς, δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Όσοι ονειρεύονται να δούνε τον Α.Ο.Κ. να αγωνίζεται ξανά στην ερασιτεχνική Γ΄ εθνική κατηγορία, δεν θα ικανοποιηθούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.