Δεν θελήσαμε να αναμιχθούμε στο ζήτημα που προέκυψε με τον Μακάριο Λαζαρίδη και την επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη, αφού το ζήτημα ανέδειξαν άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης και εν πάση περιπτώσει, δεν θελήσαμε να φανούμε εμπαθείς, αφού πολλές φορές αναφερθήκαμε στον Μακάριο Λαζαρίδη, με όχι και πολύ κολακευτικά σχόλια. Άλλωστε, είμαστε από εκείνους που συμφωνούν με την ανανέωση όλων των ψηφοδελτίων σε ένα ποσοστό κι αν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., μπει και ο Μακάριος Λαζαρίδης, εμείς δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση, αφού άλλωστε τον αποδέχθηκαν άλλοι εν δυνάμει συνυποψήφιοι.

Αυτό το οποίο δεν μπορούμε να δεχθούμε, είναι εκείνο που δήλωσαν οι υποστηριχτές του, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να τον υπερασπίσουν και πραγματικά μας εξόργισε. «Πολλές περιοχές θα ήθελαν τον Μακάριο Λαζαρίδη να εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους» και ότι «μας έκανε πολύ μεγάλη χάρη, και καταδέχθηκε να ασχοληθεί με την Καβάλα για να την βγάλει από την αφάνεια». Να λοιπόν, άλλος ένας σωτήρας που ήρθε στην Καβάλα να μας σώσει, μια και στην Καβάλα δεν έχουμε κανέναν άλλον ικανό. Και πως αποδεικνύεται η ιδιαίτερη πολιτική ικανότητα του Μακάριου Λαζαρίδη; Απ’ όσο γνωρίζουμε δεν διετέλεσε, σε κάποια αιρετή θέση, ούτε καν δημοτικός σύμβουλος. Το ότι είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί κριτήριο ότι αν θα εκλεγεί βουλευτής Καβάλας θα μας εκπροσωπήσει επάξια και ότι θα επιτελέσει έργο καλύτερο από άλλους;

Το ότι δημιούργησε εχθρότητα (κι όχι απλώς αντιπαλότητα) με αυτούς, που όπως λένε είναι “ενεργοί ή ανενεργοί, έχουν βγει από τους σκελετούς και την ντουλάπα”, είναι τεράστιο ζήτημα. Αντιπαλότητα δημιούργησε και με το κομματικό όργανο, τη ΝΟΔΕ, με την οποία είχε υποχρέωση να συνεργάζεται είτε συμπαθεί είτε όχι τον Πρόεδρό της. Λέμε λοιπόν, στον Μακάριο Λαζαρίδη και στους συνεργάτες και φίλους του, ότι αν θέλει να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας, να έρθει. Όχι όμως ως ο Σωτήρας του τόπου μας. Βαρεθήκαμε τους Σωτήρες. Να έρθει, και να αγωνιστεί μαζί μας, (όχι ως νέος αυτοκράτορας), για τα συμφέροντα του τόπου μας και τότε θα τον αποδεχθούμε με χαρά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.