Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Καβάλας και η 3η κατά σειρά ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, με τίτλο: «Μηχανογραφικό δελτίο 2017, επιλέγω σπουδές και επάγγελμα», με ομιλητή τον Δρ. Κωνσταντίνο Κότιο, διδάκτορα του Α.Π.Θ., σύμβουλο σταδιοδρομίας και συγγραφέα του βιβλίου: «Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα», με την επιστημονική υποστήριξη της EMPLOY-Σύμβουλοι εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας».

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις συνθήκες εργασίας και τις προοπτικές σταδιοδρομίας στα επαγγέλματα όλων των επιστημονικών πεδίων, με αναφορές τόσο σε σχολές υψηλής μοριοδότησης, αλλά και για ευκαιρίες σπουδών και σταδιοδρομίας σε σχολές και τμήματα χαμηλής μοριοδότησης. «Ευθύνη όλων των δασκάλων, πέρα από τις ιδιαιτερότητες των καιρών, είναι να στέκονται αρωγοί στους αγώνες και την αγωνία των εφήβων μας, να ωθούν προς τα εμπρός, με όραμα και γνώση, τη νέα γενιά της χώρας και να αποτελούν το «σκαλοπάτι» προς την επίτευξη των στόχων της», αναφέρει το δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας, που ευχαριστεί την εταιρεία EMPLOY-Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας, για την άρτια παρουσίαση του Κ. Κότιου και το κολέγιο ACT, για την ευγενική χορηγία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.