Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκε, από την αρμόδια διυπουργική επιτροπή και την επιτροπή Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.), η κατασκευή καινούργιων φοιτητικών εστιών για τις ανάγκες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.). Η είδηση αυτή, εκτός από ευχάριστη, είναι και χρήσιμη!

Διότι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη διοίκηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) για την υποβολή ανάλογου αιτήματος. Το ΔΙ.ΠΑ.Ε. είναι ένα νέο εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο θα χρειαστεί περισσότερες κλίνες για τους φοιτητές που θα εγγραφούν στις σχολές του. Ίσως είναι ευκαιρία, να αξιοποιήσει για τον σκοπό αυτό, το οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Καβάλας δίπλα στις εγκαταστάσεις του πρώην Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ή να ανακαινίσει μία μεγάλη καπναποθήκη μέσα στην πόλη, αφού οι διοικούντες επιθυμούν να συνδέσουν το ίδρυμα με την τοπική κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.