Μία εικόνα από το μέλλον του λιμανιού της Καβάλας με τις πλωτές προβλήτες

0

Μία πρόγευση για την εικόνα που θα αποκτήσει το λιμάνι «Απόστολος Παύλος» μετά την τοποθέτηση των πλωτών προβλητών, για την πρόσδεση των τουριστικών σκαφών, μπορούν να πάρουν οι Καβαλιώτες και οι επισκέπτες που περπατούν στην παραλία της πόλης.

Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας εγκατέστησε, σε ένα σημείο του παραλιακού μετώπου, απέναντι από το κτίριο του παλιού Λιμενικού Ταμείου, μία πινακίδα για το έργο που πρόκειται να αρχίσει το καλοκαίρι.

Όπως δείχνουν οι δύο εικόνες στην πινακίδα, οι πλωτές προβλήτες θα τοποθετηθούν σε δύο πλευρές του λιμανιού. Στο τμήμα από το τελωνείο μέχρι το κτίριο του Λιμενικού Ταμείου και στον υπήνεμο μόλο, μπροστά από τα εντευκτήρια των ναυταθλητικών ομίλων.

Το έργο αυτό, θα αναβαθμίσει το λιμάνι «Απόστολος Παύλος», όχι μόνο αισθητικά, αλλά και λειτουργικά, αφού είναι μειονέκτημα για την προσέλκυση περισσότερων τουριστικών σκαφών η έλλειψη ειδικών αγκυροβολίων.

Μακάρι η πραγματική εικόνα να είναι εξίσου όμορφη με τις δύο φωτογραφίες στην πινακίδα και η Καβάλα να γίνει, επιτέλους, πόλος έλξης τουριστικών σκαφών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.