Δύο ενήλικες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συναντώνται για να κάνουν τον «απολογισμό» της ζωής τους, αλλά και του εφηβικού έρωτα που τους «σημάδεψε». Η Λίλα Μπακλέση και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής ενσαρκώνουν τους δύο ήρωες, την Μένια και τον Νικολή, της ιστορίας που έγραψε ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας στη θεατρική παράσταση: «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια», η οποία έπειτα από την εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε στην Πάτρα, θα παρουσιαστεί στο δημοτικό θέατρο Καβάλας, «Αντιγόνη Βαλάκου», την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 9 το βράδυ.

Οι δύο νέοι ηθοποιοί, η Λίλα και ο Κωνσταντίνος, μίλησαν για το έργο, τη συνεργασία τους και για τη χαρά που αισθάνονται που θα παίξουν μπροστά στο κοινό της Καβάλας. Θα είναι η πρώτη εμφάνιση για την Λίλα, ενώ ο Κωνσταντίνος έχει συμμετάσχει στο φεστιβάλ Φιλίππων και σε άλλη παράσταση που παίχτηκε στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». «Είναι μία «αναμέτρηση εφ’ όλης της ύλης». Μία «μάχη» ανάμεσα σε δύο πόλους, που για ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να φανεί κωμική. Είναι μία γλυκόπικρη ιστορία», ανέφερε η Λίλα Μπακλέση.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής πρόσθεσε ότι: «Το έργο έχει σχέση με τη στιγμή» και σχολίασε, χαριτολογώντας, ότι αφορά νέους από 15 έως και 95 ετών. Επίσης, μίλησε με κολακευτικό τρόπο, για τη λειτουργία και τις επιλογές του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Καβάλας, το οποίο χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο Λευτέρης Πλασκοβίτης, υπεύθυνος παραγωγής, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία των δύο ηθοποιών, στο ταλέντο τους και στο θεατρόφιλο κοινό της ανατολικής Μακεδονίας (Καβάλα, Δράμα). «Είναι «ψαγμένο» κοινό και έχει «αγκαλιάσει» το θέατρο», σημείωσε. Τους συντελεστές της παράστασης καλωσόρισε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Κορίνα Χιώτη-Πρασσά. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ (γενική είσοδος) και 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, άτομα με αναπηρίες).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.