Ήταν τέτοια εποχή, Απρίλιος, πριν από τρία έτη (το 2016), όταν η Καβάλα φιλοξένησε την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Τον Απρίλιο (4 και 5) 2019, η πόλη θα διοργανώσει πάλι την τελική φάση στην Καλαμίτσα. Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, στις 9:30 το πρωί, θα γίνει η τελετή έναρξης του τουρνουά. Το 2016 αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες οι ομάδες του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης στα κορίτσια και των Εκπαιδευτηρίων «Μαντουλίδη» Θεσσαλονίκης στα αγόρια.

Ευελπιστούμε ότι, η επόμενη τελική φάση σχολικής διοργάνωσης που θα αναλάβει η Καβάλα στις αθλοπαιδιές (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση), θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος στη Ραψάνη. Να αναφέρουμε, επίσης, ότι το έτος 2007, στην Καβάλα διεξήχθη η τελική φάση του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.