Οι πέντε τελευταίες συναυλίες με τον Βασίλη Λέκκα και οι τρεις προηγούμενες με τον Νότη Μαυρουδή και την Νένα Βενετσάνου, έχουν «οπλίσει» τη χορωδία των «ΣυνΩΔΗπόρων» με εμπειρίες και βιώματα ανεπανάληπτα. Η συνεργασία με τον Βασίλη Λέκκα, ώθησε τους «ΣυνΩΔΗπόρους» και τον μαέστρο, Γιάννη Κανάκη, σε μία διαρκή βελτίωση και τεχνική εξέλιξη. «Η συνύπαρξη στη σκηνή μ’ ένα σολίστα των δυνατοτήτων και ιδιαιτεροτήτων του Β. Λέκκα δεν είναι εύκολη. Ειδικά όταν η απόσταση και οι συνεχείς καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του τελευταίου, δεν επιτρέπουν κοινές πρόβες. Ο Γιάννης Κανάκης, όμως, κατάφερε το ακατόρθωτο, οι «ΣυνΩΔΗπόροι» να είναι τόσο «καλοκουρδισμένοι» και συνάμα ευέλικτοι, ώστε βγαίνοντας στη σκηνή μαζί με τον Βασίλη και νομίζει κανείς, ότι έχουν γίνει ατέλειωτες μεταξύ τους πρόβες.

Κάτι τέτοιο θα συμβεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στην τελευταία(;) συναυλία μιας υπέροχης και μαγικής σύμπραξης στο Ποδοχώρι, σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «Η Πρόοδος» (ώρα έναρξης 9μ.μ. στο αμφιθέατρο Ποδοχωρίου).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.