• Είναι δυνατόν, καρντάσια, αυτός που έκανε τη δημοσκόπηση, για τους υποψήφιους βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Καβάλας, να μη γνώριζε ότι ο Λουντοβίκ δεν ανήκει ιδεολογικά στο χώρο αυτό; Γιατί, ας πούμε, δεν έβαλε στη λίστα των ονομάτων τον Makis, ή τον Βαγγέλη Παππά, ή τον Άρη Βέρρο; Για τον Χρήστο Ποτόλια δεν κάνω λόγο, γιατί η δημοσκόπηση θα ήταν «γιαλαντζί».
  • Γιατί, επίσης, δεν έβαλε την Δήμητρα, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία σε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση; Θα έκανε αίσθηση η αναφορά στο όνομα της και θα «πυροδοτούσε» μεγάλη πολιτική συζήτηση.
  • Εγώ θεωρώ, καρντάσια, ότι η επιλογή του Λουντοβίκ στη δημοσκόπηση, δεν έγινε τυχαία. Κάτι παίχτηκε, το οποίο ίσως να μην μάθουμε ποτέ. Είτε από την πλευρά του εντολοδόχου της δημοσκόπησης, είτε από την πλευρά του Λουντοβίκ, ο οποίος, πάντως, με δημόσια δήλωσή του, διέψευσε ότι ερωτήθηκε και ότι έλαβε μέρος σε συζητήσεις, για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
  • Εγώ σ’ αυτές τις δηλώσεις (των πολιτικών προσώπων) είμαι πολύ επιφυλακτικός, γιατί οι πολιτικοί, η μεγάλη πλειοψηφία για να μην αδικήσουμε τις εξαιρέσεις, άλλα λένε, άλλα σκέφτονται και άλλα πράττουν! Ο Λουντοβίκ, πράγματι, εξελέγη δήμαρχος Καβάλας με τις ψήφους Καβαλιωτών που «ανήκουν» στους χώρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νέας Δημοκρατίας. Στην αναμέτρηση με τον Θόδωρο Καλλιοντζή, μάλιστα, νίκησε γιατί είχε τη στήριξη και τοπικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, όπως πιστεύω και όπως προκύπτει από το σύνθημα που άκουσα, μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, έξω από το εκλογικό κέντρο του Στάθη Εριφυλλίδη, όπου κάποιος φώναξε: «Την άλλη Κυριακή, όλοι με τον… Λουντοβίκ». Ο στόχος, προφανώς, ήταν να μην εκλεγεί δήμαρχος ο Θόδωρος Καλλιοντζής και επιτεύχθηκε!
  • Θεωρώ, λοιπόν, ότι ο Λουντοβίκ έχει (πολιτικό) έρεισμα και στο χώρο της Ν.Δ., το οποίο δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτεί στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.