Ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Παναγιώτης Κεραμάρης, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα: Αγαπητά μου παιδιά, καθώς μία δύσκολη/επίπονη περίοδος προετοιμασίας οδεύει προς το τέλος της για όλους εσάς τους τελειόφοιτους της Γ΄ τάξης Λυκείου, αλλά και για εσάς που αποφασίσατε να δοκιμάσετε ξανά, εύχομαι να ολοκληρώσετε επιτυχώς την προσπάθειά σας και τους στόχους που έχετε θέσει.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία σημαντική ευκαιρία για όλους, όχι όμως και η μοναδική. Είναι μία από τις πολλές «μάχες» που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων. Άλλωστε, η αναζήτηση της γνώσης αποτελεί από μόνη της αξία ζωής. Μακάρι οι κόποι σας να δικαιωθούν και οι προσπάθειές σας να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα και απ’ όλη αυτή την εμπειρία, να συνειδητοποιήσετε την αξία τού να αγωνίζεσαι, να αξιοποιείς τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με θέληση και ψυχραιμία. Θερμές ευχές απευθύνω και στους δικούς σας ανθρώπους, που σας στηρίζουν και συμπαραστέκονται στην προσπάθειά σας. Καλή επιτυχία».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.