Μέσα Ενημέρωσης έχουν στοχοποιήσει τα Σώματα Ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις

0

Το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή και η Frontex, αναφέρει δημοσίευμα, κάνουν παράνομες επαναπροωθήσεις εισερχόμενων αλλοδαπών στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Ποιος είναι ο ρόλος της Ακτοφυλακής στη θάλασσα και της Συνοριοφυλακής στη στεριά; Να συνοδεύουν με ασφάλεια τους παρανόμως εισερχομένους μέχρι τον προορισμό τους; Ή να αποτρέπουν την παράνομη είσοδο στη χώρα;

Διότι, οι στοιβαγμένοι μέσα στα φουσκωτά σκάφη που έρχονται, έχοντας πληρώσει τους διακινητές αδρά, από τα παράλια της Μικράς Ασίας, ή εκείνοι που κρύβονται στα οχήματα που περνούν τα χερσαία σύνορα της Ελλάδας, δεν μετακινούνται με νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Όποιος, επομένως, επιχειρεί να ταξιδέψει σε άλλο κράτος με παράνομο τρόπο, είτε συλλαμβάνεται, είτε εμποδίζεται, είτε επιστρέφεται εκεί που βρισκόταν.

Μία μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης, δυστυχώς, έχει στοχοποιήσει τα Σώματα Ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, γιατί επιτελούν το καθήκον για την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας. Πως είναι δυνατό να μιλούν και να γράφουν για παράνομες πράξεις, όταν αντιμετωπίζουν παράνομες ενέργειες; Η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή και οι ένοπλες δυνάμεις, δεν είναι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.), ούτε η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε., ούτε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.), για να προσφέρουν υπηρεσίες στους πρόσφυγες και στους μετανάστες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.