Μέλη του φορέα «Βία Stop» παρουσίασαν το έργο τους στη Νέα Υόρκη

0

Το Ινστιτούτο Πρόληψης και Θεραπείας της Βίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων, µε αφορµή τη διεξαγωγή του 63ου συνέδριου, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στα κεντρικά γραφεία του Οργανισµού Ηνωµένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) στη Νέα Υόρκη των Ηνωµένων Πολιτειών Αµερικής (Η.Π.Α.), έδωσε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά Μέσα Ενηµέρωσης. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, ο φορέας πληροφόρησε το κοινό για τη συµµετοχή του στα πάνελ, που είχαν ως θέµα: «Το πρόγραµµα των σχολείων, για την προώθηση της ασφάλειας των κοριτσιών µέσα από τη διεπιστηµονική οµάδα» και «Την ασφάλεια των γυναικών µέσω του θεσµού της ποινικής διαµεσολάβησης».

Επίσης, ενηµέρωσε για τις επισκέψεις που έκανε σε κοινωνικές και σωφρονιστικές δοµές και συγκεκριµένα στον σερίφη και τον εισαγγελέα του Bergen County, καθώς και στο κατάστηµα κράτησης ενηλίκων και ανηλίκων του Bergen County. Τα µέλη του φορέα επισκέφτηκαν, ακόμα, το κέντρο υποστήριξης παιδιών θυµάτων σεξουαλικής βίας στο Bergen County.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.