Μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος ο Λάζ. Βασιλειάδης

0

Δεν βγήκε Πρόεδρος ο Λάζαρος Βασιλειάδης στο Τεχνικό Επιμελητήριο και η πρώτη μας σκέψη, ήταν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι το εφαλτήριο για να βάλει πλώρη για μια διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας. Αυτό, βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσε να γίνει και με μεγάλη επιτυχία, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Όταν, πριν τις εκλογές, είχαμε γράψει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και οι απαντήσεις που έδινε σε δημοσιογραφικές, σχετικές ερωτήσεις, άφηναν ανοικτά παράθυρα, πιστεύαμε, ότι θα μπορούσαν εύκολα σχεδόν όλες οι δυνάμεις, στην κεντροαριστερά και την αριστερά να τον στηρίξουν δυναμικά.

Ωστόσο, οι εκλογές στο Επιμελητήριο, έδειξαν άλλα πράγματα. Ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι, που κυρίως τον πίεζαν να ηγηθεί ενός κεντροαριστερού δημοτικού σχήματος, τον πούλησαν «εν μια νυκτί, στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Και βέβαια, ο Λάζαρος Βασιλειάδης, δεν θα πήγαινε ποτέ στις εκλογές για να χάσει, στηριζόμενος στις προτάσεις ενός μικρού μόνο κόμματος, της ΔΗΜΑΡ. Από την άλλη, υπάρχει και το εμπόδιο της βιαστικής και αδιέξοδης επιλογής του Άρη Βέρρου, που διαμόρφωσε μη αναστρέψιμα δεδομένα, αφού αυτοεγκλωβίστηκαν σ’ αυτήν. Ο Λάζαρος Βασιλειάδης, όπως είπε ο ίδιος δεν είναι άεργος και δεν έχει κανένα καημό να αποκτήσει, σώνει και καλά θέση εξουσίας.

Είναι σίγουρο, ότι δεν θα μπει στην διαδικασία να παρακαλάει. Αν, όσοι πιστεύουν σ’ αυτόν και τις δυνατότητες να κερδίσουν τον Δήμο με επικεφαλής τον Βασιλειάδη, ενεργήσουν έξυπνα και συντονισμένα, πιστεύουμε ότι, παρά τις πληγές, θα μπορούσαν να συσπειρώσουν τις απαραίτητες δυνάμεις. Υπάρχει, ακόμη, πολύς χρόνος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.