Μάλλον για τρίτος πάει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μετά τον Θόδωρο Μουριάδη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πανικόβλητος μοιάζει ο Μάκης Παπαδόπουλος, κυρίως μετά από την απόφαση του ΚΙΝΑΛ, να προτείνει τη στήριξη στην υποψηφιότητα του Θόδωρου Μουριάδη και της παράταξής του «Σύγχρονος Δήμος». Φαίνεται, πως μέχρι τότε, πίστευε ότι θα εγκολπωθεί το σύνολο σχεδόν των ψήφων του Κωστή Σιμιτσή από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Το σκεπτικό του, βέβαια, ήταν λάθος, γιατί ο Θόδωρος Μουριάδης, έχει μαζί του, ολόκληρο τον πυρήνα και την υποστήριξη της παράταξης του Κωστή Σιμιτσή. Κι αν πει κανείς ότι θα είχε κάποιες απώλειες, απ’ αυτούς που θεώρησαν ότι «εξόφλησαν» την υποχρέωση που είχαν στον πρώην Δήμαρχο και αποφάσιζαν να ακολουθήσουν τον Μάκη, το σίγουρο είναι πως αυτοί θα είναι λιγοστοί.

Τις τελευταίες μέρες, λόγω και της συμπεριφοράς του Μάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος απευθύνθηκε άμεσα στο ΚΙΝΑΛ και ζήτησε να μη δοθεί η στήριξη, στον Θόδωρο Μουριάδη, το κλίμα αρχίζει να γυρίζει υπέρ της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος», τουλάχιστον στον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχονται οι δυο υποψήφιοι. Αν η κατάσταση συνεχιστεί έτσι, και ο Θόδωρος Μουριάδης κερδίζει έδαφος, απέναντι στον Μάκη Παπαδόπουλο, το πιο πιθανό είναι, να κερδίσει αυτός τη δεύτερη θέση στις εκλογές και ο Μάκης Παπαδόπουλος να βρεθεί στην τρίτη θέση. Η κοινή λογική, πάντως λέει, πως μια παράταξη του 14,78% (του Μάκη Παπαδόπουλου) δεν μπορεί εύκολα να βγει πάνω από 23,21% της παράταξης του Θ. Μουριάδη, (συνέχεια της παράταξης του Κωστή Σιμιτσή «Ανοιχτή Πόλη») και μάλιστα, όπως πιστεύει ο εν δυνάμει Δήμαρχος, να κερδίσει και την Δήμητρα Τσανάκα.

Το ότι καταφεύγει μέσω της βιομηχανίας των δελτίων τύπου, που έστησε, να κάνει ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες, να αφήνει υπονοούμενα σε βάρος της Δήμητρας Τσανάκα, σε θέματα που η διοίκηση του Δήμου καμιά σχέση δεν έχει, αλλά χωρίς να παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία, δείχνει το μέγεθος του πανικού του. Τελευταίο, τέτοιο παράδειγμα είναι η καταγγελία κατά της Δημάρχου, από τον Μάκη Παπαδόπουλο, για διαγωνισμό του οποίου την ευθύνη είχε άλλος φορέας, αυτός της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Για τον Μάκη Παπαδόπουλο, για όλα τα θέματα, πρώτα φταίει η Δήμαρχος, ακόμη και για το τι ώρα ανατέλλει ο ήλιος…

Ο πανικός του εντάθηκε, μετά την εκδήλωση παρουσίασης 27 υποψηφίων από την επικεφαλής της παράταξης «Ανάσα», και Δήμαρχο Καβάλας  Δήμητρας Τσανάκα, βλέποντας τα ονόματά τους. 


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.