Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος, απέστειλε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά από δική μας καταγγελία, ο δήμαρχος Καβάλας παραδέχτηκε ότι έστησε μία «φωτογραφική» προκήρυξη, για απευθείας ανάθεση έργου ποσού 24.800 ευρώ, για να επιλέξει έναν γνωστό του επαγγελματία! Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος επέμεινε στην άποψή του, ότι θα συνεχίσει «να στήνει» διαγωνισμούς για να ευνοεί τους γνωστούς του, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους επαγγελματίες!

Απέρριψε, μάλιστα, την πρότασή μας, να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή για τα νέα έργα του Δήμου, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη συναίνεση στο δημοτικό συμβούλιο. Δυστυχώς, είναι πλέον φανερό ότι, ο κύριος Μουριάδης έχει αποφασίσει, εδώ και καιρό, να διοικεί τον Δήμο χωρίς διαφάνεια και αξιοκρατία απέναντι στους πολίτες. Αν βιάζεται να προετοιμάσει προτάσεις για έργα, μπορεί να κάνει έγκαιρο προγραμματισμό και καλύτερη οργάνωση. Όχι «να στήνει» διαγωνισμούς, επειδή η διοίκησή του είναι ανοργάνωτη και δεν προλαβαίνει. Πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε τον κύριο Μουριάδη, μετά από τέτοιες δηλώσεις και πράξεις;».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.