Την πρόταση για σύγκληση συνέλευσης των κατοίκων του Περιγιαλίου, κατέθεσε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, με επιστολή προς την δήμαρχο Καβάλας, ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας». Αφορμή, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, είναι η επιστολή αγανάκτησης και απελπισίας που εξέδωσε ο σύλλογος των κατοίκων, σχετικά με τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων που εντάσσονται στο Σχέδιο Πόλεως Περιγιαλίου και το πλήρες αδιέξοδο που διαφαίνεται, με ευθύνη της δημάρχου Καβάλας.

«Η πρότασή μας, για σύγκληση συνέλευσης κατοίκων (που προβλέπεται από το νομικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης και έχει υλοποιηθεί στις υποθέσεις των νιτρικών του νερού του Ζυγού και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στη Νέα Καρβάλη), έχει σκοπό την πλήρη ενημέρωση, αλλά και τη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων, που θα προωθήσουν ολοκληρωμένες και οριστικές λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων. Οι δημότες έχουν αρχίσει να βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες από την αδιαφορία και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής. Ειδικά στο Περιγιάλι, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να δημιουργηθεί μία ολόκληρη «γενιά» υπερχρεωμένων νοικοκυριών, επειδή η δήμαρχος Καβάλας, δεν ασχολήθηκε όπως έπρεπε και όταν έπρεπε με το πρόβλημα. Είναι προφανές ότι, οι πολίτες δεν έχουν, πλέον, καμία εμπιστοσύνη στην κ. Τσανάκα για να λύσει τα προβλήματά τους», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.