Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας, Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πληροφορούμαστε ότι, η διοίκηση του Δήμου Καβάλας αναζητά εναγωνίως ναυαγοσώστες, για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτικών παραλιών και δεν βρίσκει. Ήδη, έχουμε μπει στον Ιούλιο και οι παραλίες του Δήμου δεν έχουν ακόμα ναυαγοσώστες. Δυστυχώς, είχαμε σήμερα και τα πρώτα περιστατικά με λουόμενους που χρειάστηκαν βοήθεια.

Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό στη διοίκηση του Δήμου, να βρει εγκαίρως ναυαγοσώστες, για να μην έρθει σε δύσκολη θέση. Η διοίκηση του Δήμου καθυστέρησε πολύ να ασχοληθεί με το θέμα κι έδειξε ανεύθυνη συμπεριφορά ως προς την προστασία των συμπολιτών και των επισκεπτών. Επόμενο είναι, τώρα, να μη βρίσκει ναυαγοσώστες, αφού όλοι είναι απασχολημένοι. Επειδή δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία και τη ζωή των δημοτών, προτείνουμε στη διοίκηση του Δήμου, να απευθυνθεί σε εξειδικευμένες ιδιωτικές εταιρείες που διαθέτουν τέτοιο προσωπικό σε Δήμους, για να καλύψει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις ανάγκες των δημοτικών παραλιών».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.