Μάκης Παπαδόπουλος: «Ο δήμαρχος Καβάλας να ζητήσει συγνώμη από τις εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

0

Από τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας», με επικεφαλής τον Χρυσόστομο (Μάκη) Παπαδόπουλο, εστάλη το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, ο δήμαρχος Καβάλας ανακοίνωσε την ανάκληση της έφεσης του Δήμου κατά της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει την μονιμοποίηση των εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Ο δήμαρχος ανακοίνωσε, δηλαδή, ότι θα σταματήσει να παρανομεί και θα εφαρμόσει την απόφαση 83/2020 του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου της «Αλληλεγγύης», με την οποία οι δημοτικές παρατάξεις ενέκριναν ομόφωνα την ανάκληση της έφεσης. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.

Είναι, όμως, πραγματικά «ανέκδοτο», να διαβάζουμε ότι η ανάκληση της έφεσης είναι «προσωπική απόφαση του δημάρχου Καβάλας, που υλοποιεί δική του δέσμευση»! Είναι γνωστό σε όλους ότι, ο κύριος Μουριάδης πολέμησε για έναν ολόκληρο χρόνο και με κάθε τρόπο τις εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και υπέβαλε σε αχρείαστα δικαστικά έξοδα τόσο τον Δήμο, όσο και τις εργαζόμενες!

Θα περιμέναμε, λοιπόν, από τον κύριο Μουριάδη να ζητήσει «συγνώμη» από τις εργαζόμενες για τους εξευτελισμούς, τις απειλές και τις εκδικητικές μετακινήσεις που έκανε σε βάρος τους. Να ζητήσει συγνώμη και από τις δημοτικές παρατάξεις, για τις λοιδωρίες, για «λαϊκισμό» και «πολιτική εκμετάλλευση» που ξεστόμιζε όλο αυτό το διάστημα εναντίον τους, αναγκάζοντας, μάλιστα, την παράταξη του κυρίου Βέρρου στην απόφαση να απέχει, από τις αρχές Δεκεμβρίου, από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άρνηση του δημάρχου να εφαρμόσει άμεσα την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της «Αλληλεγγύης». Η αλήθεια είναι μία, ο δήμαρχος δεν θα έκανε ανάκληση της έφεσης, αν δεν υπήρχε ο αγώνας των εργαζόμενων, αλλά και η συστηματική και επίμονη πίεση των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.