Ο σύλλογος λογιστών-φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών Νομού Καβάλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε το κλείσιμο των γραφείων μας για μερικές ημέρες πριν και μετά από τον Δεκαπενταύγουστο, ήτοι από το Σάββατο 13 έως και το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022. Τις ημέρες αυτές, δεν θα εκτελείται καμία εργασία από τους συναδέλφους, πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως κι αν είναι εφικτό (ύπαρξη wi-fi). Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες, όπως έγκαιρα προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις τους, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Η παραπάνω περίοδος ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη, μετά από τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες τόσο σε ένταση, όσο και σε χρονικούς περιορισμούς (προθεσμίες).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε, αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί.

Τέλος, ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.ΕΠ.Ε., Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας) την κατανόηση και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης, ή ελέγχων, στο πλαίσιο του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για λίγες ημέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και επανένωσης με τις οικογένειές μας για την περίοδο αυτή. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων λογιστών φοροτεχνικών του Νομού Καβάλας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.