Όπως ανακοινώθηκε, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, το έργο: «Μελέτη εργασιών επισκευής-συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων και αντικατάστασης ηλεκτρομηχανολογικού (Η/Μ) εξοπλισμού του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων», ύψους 248.000 ευρώ. Εντός των προσεχών ημερών, θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υφυπουργού πολιτισμού και αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Αναμένουμε να γίνει μία διαδικτυακή επαφή (τηλεδιάσκεψη) μεταξύ του περιφερειάρχη και του υφυπουργού αθλητισμού, γιατί υπάρχουν ανάλογες ανάγκες και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Για παράδειγμα, χρειάζεται να γίνουν μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση-ανακαίνιση των θεωρείων στο δημοτικό στάδιο Καβάλας, «Ανθή Καραγιάννη», καθώς και για την κατασκευή στεγάστρου. Ίσως μπορεί να ανατεθούν οι μελέτες αυτές στην αναπτυξιακή εταιρεία «Εργοανάπτυξη» της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.