Την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, αρχίζουν οι εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Μπαντίκος, απεύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητοί μαθητές/αγαπητές μαθήτριες,

Φέτος, οι συνθήκες είναι ιδιόμορφες και πρωτόγνωρες. Ωστόσο, όπως έχουμε όλοι ανταποκριθεί, έως τώρα, με την ίδια επιτυχία και ψυχραιμία είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε και στη συνέχεια. Σε όλους εσάς τους τελειόφοιτους της Γ΄ τάξης Λυκείου, αλλά και σ’ εσάς που αποφασίσατε να δοκιμάσετε ξανά, εύχομαι να ολοκληρώσετε επιτυχώς την προσπάθειά σας και τους στόχους που έχετε θέσει. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι, σε συνεργασία με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, έχουμε προβεί σε όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή των εξετάσεων και τη στήριξή σας σε ό,τι χρειαστεί.

Άλλωστε, σε μία πορεία, η οποία τώρα αρχίζει, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Το σημαντικό είναι, να αγωνιζόμαστε και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποκομίζουμε εμπειρίες που θα μας κάνουν καλύτερους. Θερμές ευχές απευθύνω και στους δικούς σας ανθρώπους και στους εκπαιδευτικούς, που σας στηρίζουν και σας συμπαραστέκονται στην προσπάθειά σας. Καλή επιτυχία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.