Απίστευτη ιστορία αυτή που συνέβη σε 61χρονο συμπολίτη μας κάτοικο Παλιού, συνταξιούχο στρατιωτικό. Το μεσημέρι του Σαββάτου, γύρω στη 1, επιχείρησε να καθαρίσει κάποια χόρτα στο κτήμα του και τότε τον δάγκωσε μια μικρή οχιά στο χέρι πριν προλάβει να αντιδράσει. Αμέσως, σε λίγα λεπτά το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Εναγωνίως το προσωπικό έψαχνε την φαρμακοποιό του Νοσοκομείου για να τους διαθέσει αντιοφικό ορό, αλλά εκείνη βρισκόταν σε σημείο όπου δεν έπιανε το τηλέφωνό της. Ο συμπολίτης έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση και περίμενε μέχρι να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα.

Τελικά, αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό και με ασθενοφόρο τον έστειλαν στο Πανεπιστημιακή Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Στο μέσο της διαδρομής, επιδεινώθηκε η κατάστασή του και οριακά δεν έχασε τη ζωή του. Στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης τον περίμεναν, αφού είχαν ειδοποιηθεί, και αμέσως τον έβαλαν στην εντατική, όπου, ευτυχώς επανήλθε. Ο ίδιος και η οικογένειά τους, είναι αγανακτισμένοι για την αντιμετώπιση που είχαν στο Νοσοκομείο της Καβάλας και αντίθετα, ενθουσιασμένοι, από το ανθρώπινο και επιστημονικό ενδιαφέρον του προσωπικού του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Αναρωτιόμαστε, αν ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασσαβόγλου, είναι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση αυτού του περιστατικού και τι είδους μέτρα σκοπεύει να πάρει για να μην συμβεί άλλο παρόμοιο περιστατικό. Δεν θα μπορούσαν άραγε να έχουν εναλλακτική λύση πρόσβασης στο φαρμακείο, παρά μόνο να λειτουργεί στις ώρες εργασίας της συγκεκριμένης φαρμακοποιού;;; Δεν θα μπορούσαν να δανειστούν ένα τέτοιο ορό από κάποιο φαρμακείο της πόλης της Καβάλας για να σώσουν τον άνθρωπο από σχεδόν βέβαιο θάνατο;;; Πόση εμπιστοσύνη μπορούν να έχουν οι συμπολίτες μας στο Νοσοκομείο της Καβάλας, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια, απλά, κατά τα άλλα περιστατικά;;;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.