Στο πλαίσιο της «συμφωνίας αλήθειας» με τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών του κόμματος, την επικοινωνία του μηνύματος της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο «Πολίτειο» Γηροκομείο Χρυσούπολης «Η Αγία Ανθούσα», από κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τον τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτή Νομού Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. (Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης) Νέστου, Φώτη Πασχαλίδη, το τοπικό συμβούλιο της Ν.Δ. Νέστου, τον γενικό γραμματέα, Κωνσταντίνο Χιώτη, τη νομική σύμβουλο, Ελένη Κυριαζίδου, τη σύμβουλο γυναικείων θεμάτων, Μαρία Κεϊσίδου, τον σύμβουλο κοινωνικών θεμάτων, Παναγιώτη Δουκαλίανο και τον εκπρόσωπο της ΝΟ.Δ.Ε. (Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής) Καβάλας, Σωτήρη Παπαδόπουλο.
«Στην επίσκεψη και στη συζήτηση παρευρεθεί και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στις κοινωνικές δομές του Νομού και προσπαθεί, με τα μέσα που διαθέτει, να συνδράμει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το κλιμάκιο είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον διευθυντή του «Πολίτειου» Γηροκομείου Χρυσούπολης, πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη, π. Παύλο Κίτσο, καθώς και με το προσωπικό, όπου ευχήθηκε «χρόνια πολλά», αλλά και άκουσε και συζήτησε θέματα που απασχολούν τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.
Ως μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέστου της Ν.Δ., αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό. Παράλληλα, αναγνωρίζεται η προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, τη δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή. Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις, που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.
Η «συμφωνία αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με όλους τους Έλληνες, αποτελεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά, με τους συμπολίτες μας, την Ελλάδα που όλοι θέλουμε, για εμάς και τα παιδιά μας», αναφέρει, ακόμα, το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.